Usluge

KUPNJA

Ukoliko u našoj ponudi nekretnina pronađete odgovarajuću nekretninu, rado ćemo organizirati razgledavanje. Osigurati ćemo uvid u svu potrebnu dokumentaciju i pružiti  sve dostupne informacije o navedenoj nekretnini.

PRODAJA

Isključivo posredovanje
Ugovorom o isključivom posredovanju nalogodavac se obvezuje da za posredovani posao neće angažirati nijednoga drugog posrednika, što mora biti izričito dogovoreno,  a posrednički ugovor se sklapa samo s jednom agencijom.
Prepuštanjem prodaje jednoj agenciji izbjegava se pojavljivanje nekretnine na više mjesta ili više puta na istome mjestu u oglasnom prostoru. Razlog zbog kojeg posredovanje treba prepustiti jednoj agenciji je taj da oglašavanje kod više različitih agencija ne povećava šansu prodaje, nego nekretninu u očima kupca može činiti problematičnom. Dešava se da nekretnina bude oglašena kod više agencija po različitim cijenama, što osobito otežava prodaju, zato je preporuka da nekretninu oglasite samo u jednoj agenciji.

Klasično posredovanje u prodaji ili otvoreno posredovanje dozvoljava nalogodavcu da može potpisati ugovor i s drugom agencijom ili sam prodavati nekretninu. U tom slučaju to se ne vodi kao isključiv odnos između stranaka, ali je nalogodavac obavezan pridržavati se svih odredaba Ugovora, posebno obveze međusobne suradnje.

Posrednik, odnosno agencija ima obvezu nastojati naći kupca, dati mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine, upozoriti na nedostatke nekretnine, obaviti kontrolu isprava potrebnih za pravovaljanost posredovanog posla, izvršiti uvid u isprave kojima se dokazuje vlasništvo, upozoriti nalogodavca sa zakonskim poreznim i drugim obvezama, obaviti potrebne radnje za prezentaciju nekretnine (oglašavanje na web stranici ili portalima), omogućiti pregled, čuvati osobne podatke nalogodavca kao poslovnu tajnu. U slučaju obavljenog posla posredovanja agencija će naplatiti proviziju u visini koja je određena prethodno potpisanim ugovorom između posrednika i nalogodavca.

Agent koji će preuzeti Vašu nekretninu biti će vaša osoba od povjerenja s kojom  dogovarate strategiju prodaje.

NAJAM I ZAKUP

Pronađite željeni stan, kuću, zemljište ili poslovni prostor.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE

Surađujemo s agencijama za kreditno posredovanje koje prate uvjete gotovo svih banaka i time omogućuju da na jednom mjestu dobijete profesionalnu i brzu uslugu koja je za Vas besplatna, uz zajednički cilj, a to je realizacija najboljeg bankovnog kredita.

PROCJENA VRIJEDNOSTI NEKRETNINE

Prosječne oglašavane cijene nekretnina moguće je pronaći na oglasnicima, no valja računati kako se pomoću njih ne može precizno procijeniti točna tržišna vrijednost svake pojedine nekretnine. Proda li se nekretnina ispod cijene, prodavatelj će biti na gubitku, a ukoliko prilikom prodaje ili najma traži za nju mnogo više no što ona zaista vrijedi, vrlo je vjerojatno kako će na taj način samo produžiti vrijeme njezine prodaje. Stoga je poželjno procijeniti vrijednosti nekretnine kako bi bili sigurni koliko ona zaista vrijedi. Procjena vrijednosti služi kako bi na transparentan i dokaziv način zainteresiranim stranama iskazala tržišnu vrijednost, odnosno, možemo reći, kako bi svaka strana vidjela potencijal nekretnine iskazan u novcu.
Naša agencija možete dogovoriti izradu službene procjene tržišne vrijednosti nekretnine od strane ovlaštenog sudskog vještaka.

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE

Energetski certifikat je dokument koji predočuje energetska svojstva zgrade. Naša agencija možete dogovoriti energetski pregled i izradu energetskog certifikata od strane ovlaštenog certifikatora u svrhu prodaje ili najma nekretnine za cijelu Hrvatsku.

STAGING, REDESIGN I DIZAJN INTERIJERA

Home staging je usluga koju uvijek treba koristiti prilikom prodaje ili najma zbog toga jer je važan prvi vizualni dojam nekretnine. Staging je metoda preuređenja na način da se uz minimalno ulaganje prostor svidi najvećem mogućem broju klijenata. Ovom uslugom se skraćuje vrijeme prodaje ili najma, i istovremeno podiže cijena.  Usluga se može dogovoriti bez brige oko detalja, planiranja radova, procjeni budžeta i rokovima izvođenja. Ostaje vam samo da uživate u obavljenom poslu i pričekate na efekt uloženog, uz minimalno ulaganje- maksimalni efekt!

Home redesign je usluga kojom se u postojećim prostorijama doma kreira drugačiji ili novi, osvježeni prostor uz izvođenje manje nezahtijevnih radova kao što su bojanje zidova, pločica ili namještaja, postavljanje tapeta, zidnih obloga ili dekoracija za zid, usluga koja rješava problem funkcije i reorganizacije postojećeg rasporeda namještaja, izbacivanje viška ili dodavanje novih, manjih komada namještaja, tepiha, rasvjete, zavjesa, slika, biljaka;  usluga koja, uz nekoliko jednostavnih zahvata, daje najbolje rješenje za probleme za koje niste sigurni kako ih treba riješiti, svakako uz planiranje best for money budžeta.

Dizajn interijera je usluga izrade idejnog rješenja, idejnog projekta ili izvedbenog projekta  za neki prostor prema vašim željama usklađenim s načinom života ili rada. Usluga može obuhvatiti  izradu 3D vizualizacije, savjetovanje, izradu troškovnika građevinsko-obrtničkih radova, praćenje izvedbe radova, koordinaciju izvođenja, traženje ponuda, zajednički obilazak prodavaonica namještaja i opreme ili on-line usluge uređenja interijera.  Nakon upoznavanja mogućnosti i definiranja zadatka, cilj ove usluge je izrada najpovoljnijeg rješenja. Izvodi se u fazama, a može se sastojati od grafičke dokumentacije (tlocrta, nacrta i presjeka u mjerilu), prezentacijske mape s namještajem i opremom, troškovnika s  analizom i iskazima površina, potrebnih količina, cijena i volumena, ovisno o dogovrenoj vrsti projekta i opsegu usluge.

Arhitektonsko snimanje je usluga izmjere i izrada tlocrta nekretnine. Često u procesu odabira između više nekretnina, osim fotografija, klijentima pri donošenju odluke pomaže tlocrt stana. To je dosta važno jer tlocrt s točnim dimenzijama daje kupcima uvid u raspored prostorija, orijentaciju u prostoru, mogućnost preuređenja i rekonstrukcije. Izmjera i snimak nekretnine su obavezna podloga izvođačima radova za izradu troškovnika. Preporuka je da svakako postojeće nacrte nabavite iz arhive ili projektne dokumentacije, ili da nacrte stručno izradi naš arhitekt.

FOTOGRAFIRANJE, SNIMANJE DRONOM I VIRTUALNA ŠETNJA

Prvi dojam je jako važan. Mi kao agencija trudimo se da to održimo na odličnoj razini, no neke nekretnine  zahtijevaju „korak više“ u prezentaciji. Ako smatrate da je vaša nekretnina jedna od tih, putem naše agencije možemo dogovoriti profesionalno fotografiranje te snimanje nekretnine. Surađujemo sa kreativnim i uspješnim fotografima  koji vašu nekretninu mogu prezentirati na poseban način.

OSIGURANJE IMOVINE

Svoju kuću, stan, vikendicu ili poslovni prostor osigurajte na vrijeme od svih potencijalnih rizika. Ne propustite osigurati nekretninu koju ste kupili ili ju iznajmljujete od neželjenih događaja po najboljim uvjetima na tržištu.